Hoofdsponsoren

Verschillende bedrijven hebben zich verbonden aan Vios Gym. Een ontwikkeling waar wij als vereniging blij mee zij omdat het ons de mogelijkheid geeft ons verder te ontwikkelen en we de belangrijke maatschappelijke functie kunnen behouden binnen de Beltrumse gemeenschap. De sponsoren onderschrijven het belang van gym en bewegen, onze hoofdsponsoren Marboma en Scharenborg Beltrum BV omschrijven het als volgt:

 

Marboma is hoofdsponsor van Vios Gym, zij sponseren de nieuw opgezette kledinglijn:

Bij gym leren de kinderen hun motoriek te verbeteren, wat van groot belang is voor hun ontwikkeling. Ook voor ouderen is blijven bewegen zeer belangrijk. Zij blijven door gym soepel zodat ze een eventuele val of iets dergelijks beter op kunnen vangen.

Marboma ziet dat er de laatste jaren veel verbeterd is bij Vios gym wat positief doorwerkt voor heel Beltrum! Kinderen leren bij gym de basis van alle sporten zodat ook bijvoorbeeld voetbal en volleybal er profijt van hebben.

Vios gym bestuur en alle vrijwilligers blijf doorgaan met de ingeslagen weg dan hebben wij er met z’n allen profijt van. TOP

 

Scharenborg Beltrum BV is hoofdsponsor van Vios Gym, zij sponseren de cursus ‘in Balans’ gericht op valpreventie voor ouderen:

Scharenborg Beltrum BV en Regiobank staan klaar voor jong en oud. We staan dichtbij onze klanten en willen hen verder helpen waar mogelijk. Zoals bekend kun je tijdens openingstijden zo binnen lopen voor advies en informatie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de leefbaarheid in ons dorp gestimuleerd blijft worden en dragen we graag een steentje bij aan “in balans”

Kortom loop gerust eens binnen als u vragen heeft op financieel of bancair gebied.